Ook Antwerpen meet spanning op bolder met digitale sensor

Veiligheid

Port of Antwerp en technologiebedrijf Zensor hebben een digitale sensor, de zogenoemde Bollard Monitor, ontwikkeld die de spanning op een bolder meet. Het doel hiervan is volgens het havenbedrijf om de veiligheid aan de kaaimuren te verhogen. De eerste vijf sensoren zijn inmiddels geïnstalleerd aan de Noordzeeterminal en binnenkort volgen er nog vijf.

- Digitale sensor meet spanning op bolder in Antwerpse haven

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Ook Antwerpen meet spanning op bolder met digitale sensor | NT

Ook Antwerpen meet spanning op bolder met digitale sensor

Veiligheid

Port of Antwerp en technologiebedrijf Zensor hebben een digitale sensor, de zogenoemde Bollard Monitor, ontwikkeld die de spanning op een bolder meet. Het doel hiervan is volgens het havenbedrijf om de veiligheid aan de kaaimuren te verhogen. De eerste vijf sensoren zijn inmiddels geïnstalleerd aan de Noordzeeterminal en binnenkort volgen er nog vijf.

- Digitale sensor meet spanning op bolder in Antwerpse haven

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu