Van Berkel Logistics: ‘Moedeloos van constante stremmingen’

Inland terminals

Van Berkel Logistics groeit, ondanks de coronacrisis. De containeroverslag is met 24% toegenomen en behalve terminals in Veghel en Cuijk heeft het bedrijf sinds oktober ook een terminal in Oss. Toch werd bij het bedrijf in 2020 zeker niet non-stop de polonaise gelopen. Directeur Michel van Dijk vertelt ook over de complexiteit van zijn vak en een stremming die drie weken duurde, wat bepaald geen incident was.

Van Berkel Logistics

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Van Berkel Logistics: ‘Moedeloos van constante stremmingen’ | NT

Van Berkel Logistics: ‘Moedeloos van constante stremmingen’

Inland terminals

Van Berkel Logistics groeit, ondanks de coronacrisis. De containeroverslag is met 24% toegenomen en behalve terminals in Veghel en Cuijk heeft het bedrijf sinds oktober ook een terminal in Oss. Toch werd bij het bedrijf in 2020 zeker niet non-stop de polonaise gelopen. Directeur Michel van Dijk vertelt ook over de complexiteit van zijn vak en een stremming die drie weken duurde, wat bepaald geen incident was.

Van Berkel Logistics

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen