Groningen: ‘Kabinetsplannen voor wind op zee slecht voor ons’

Uitstel windpark

Groningen Seaports en Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta (SBE) zijn niet te spreken over de kabinetsplannen voor wind op zee. Uit de brief van het kabinet blijkt dat er tot 2030 geen nieuw windpark wordt aangesloten in de Eemshaven en de oplevertermijn van het windpark Ten Noorden van de Wadden (TNW) is nu onduidelijk geworden.

Overzichtsfoto van Windpark Gemini

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Groningen: ‘Kabinetsplannen voor wind op zee slecht voor ons’ | NT

Groningen: ‘Kabinetsplannen voor wind op zee slecht voor ons’

Uitstel windpark

Groningen Seaports en Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta (SBE) zijn niet te spreken over de kabinetsplannen voor wind op zee. Uit de brief van het kabinet blijkt dat er tot 2030 geen nieuw windpark wordt aangesloten in de Eemshaven en de oplevertermijn van het windpark Ten Noorden van de Wadden (TNW) is nu onduidelijk geworden.

Overzichtsfoto van Windpark Gemini

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu