Dynamische kielspeling maakt Scheldehavens toegankelijker

North Sea Port en Antwerpen

Na jarenlang studiewerk hebben de Gemeenschappelijke Nautische Autoriteit (GNA, Vlissingen) voor de Schelde en het Waterbouwkundig Labo (Borgerhout) een nieuw model voor kielspeling op punt gesteld. Daardoor zullen in de nabije toekomst grote en zwaarbeladen schepen in ruimere tijdvensters van en naar de Scheldehavens kunnen varen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Dynamische kielspeling maakt Scheldehavens toegankelijker | NT

Dynamische kielspeling maakt Scheldehavens toegankelijker

North Sea Port en Antwerpen

Na jarenlang studiewerk hebben de Gemeenschappelijke Nautische Autoriteit (GNA, Vlissingen) voor de Schelde en het Waterbouwkundig Labo (Borgerhout) een nieuw model voor kielspeling op punt gesteld. Daardoor zullen in de nabije toekomst grote en zwaarbeladen schepen in ruimere tijdvensters van en naar de Scheldehavens kunnen varen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu