Nationale staking treft ook Belgische havens

Looneisen

De oproep van de drie grote Belgische vakbonden om woensdag het werk neer te leggen is opgevolgd door haar leden. Traditiegetrouw staakt vooral het openbaar vervoer en blijven de kantoren van diverse sociale openbare diensten gewoon dicht. Maar ook havens en logistiek zijn nu sterk getroffen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Nationale staking treft ook Belgische havens | NT

Nationale staking treft ook Belgische havens

Looneisen

De oproep van de drie grote Belgische vakbonden om woensdag het werk neer te leggen is opgevolgd door haar leden. Traditiegetrouw staakt vooral het openbaar vervoer en blijven de kantoren van diverse sociale openbare diensten gewoon dicht. Maar ook havens en logistiek zijn nu sterk getroffen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen