Zonnepanelen onderdak én erop bij terminal Verbugge in Vlissingen

zonnepanelenlogistiek

Menig logistiek bedrijf dat de afgelopen jaren in Nederland of België een distributiecentrum of ander logistiek pand heeft laten bouwen, heeft zich daarbij als duurzaam en klimaatbewust proberen te profileren door het dak te bekleden met zonnepanelen. Inmiddels heb je in deze groene wedloop tienduizenden van die panelen nodig, wil je nog een beetje indruk maken, waarbij Verbrugge Terminals de nieuwste baas boven baas lijkt te zijn. Het in de havens van Vlissingen en Terneuzen gevestigde terminalbedrijf had onlangs nieuws over zowel zonnepanelen óp als ónder het dak.

Foto: Verbrugge International

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Zonnepanelen onderdak én erop bij terminal Verbugge in Vlissingen | NT

Zonnepanelen onderdak én erop bij terminal Verbugge in Vlissingen

zonnepanelenlogistiek

Menig logistiek bedrijf dat de afgelopen jaren in Nederland of België een distributiecentrum of ander logistiek pand heeft laten bouwen, heeft zich daarbij als duurzaam en klimaatbewust proberen te profileren door het dak te bekleden met zonnepanelen. Inmiddels heb je in deze groene wedloop tienduizenden van die panelen nodig, wil je nog een beetje indruk maken, waarbij Verbrugge Terminals de nieuwste baas boven baas lijkt te zijn. Het in de havens van Vlissingen en Terneuzen gevestigde terminalbedrijf had onlangs nieuws over zowel zonnepanelen óp als ónder het dak.

Foto: Verbrugge International

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen