Eerste terminals sluiten aan op Container Exchange Route

Uitwisseling containers

Rotterdam World Gateway (RWG), de Delta terminal van Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) en Kramer Group worden als eerste marktpartijen aangesloten op de Container Exchange Route (CER). Het Havenbedrijf Rotterdam heeft met deze partijen een overeenkomst gesloten. Eind 2023 kunnen de eerste transporten over de baan plaatsvinden, verwacht het havenbedrijf.

Foto: Port of Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Eerste terminals sluiten aan op Container Exchange Route | NT

Eerste terminals sluiten aan op Container Exchange Route

Uitwisseling containers

Rotterdam World Gateway (RWG), de Delta terminal van Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) en Kramer Group worden als eerste marktpartijen aangesloten op de Container Exchange Route (CER). Het Havenbedrijf Rotterdam heeft met deze partijen een overeenkomst gesloten. Eind 2023 kunnen de eerste transporten over de baan plaatsvinden, verwacht het havenbedrijf.

Foto: Port of Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding