Cao-conflict op Delta II terminal leidt tot blokkade door containertruckers

Langzaamaanactie

Een langzaamaanactie die op terminals op de Maasvlakte plaatsvindt vanwege een cao-conflict, heeft tot een tegenprotest van containertruckers geleid. Een groep van transportondernemers blokkeerde maandagmiddag een kruispunt bij terminals van Hutchison en APM, zodat de medewerkers het terrein niet op of af konden. De ondernemers zijn boos op de havenwerkers omdat hun vrachtwagens door de actie vertraging oplopen.

Foto: Twitter @Japieooo1

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Cao-conflict op Delta II terminal leidt tot blokkade door containertruckers | NT

Cao-conflict op Delta II terminal leidt tot blokkade door containertruckers

Langzaamaanactie

Een langzaamaanactie die op terminals op de Maasvlakte plaatsvindt vanwege een cao-conflict, heeft tot een tegenprotest van containertruckers geleid. Een groep van transportondernemers blokkeerde maandagmiddag een kruispunt bij terminals van Hutchison en APM, zodat de medewerkers het terrein niet op of af konden. De ondernemers zijn boos op de havenwerkers omdat hun vrachtwagens door de actie vertraging oplopen.

Foto: Twitter @Japieooo1

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding