Havenmeester René de Vries omarmt camera’s, drones en bunkermeters

Interview

Wie bij de term ‘havenmeester’ denkt aan een geüniformeerde wachter die op de kade door een verrekijker over het water tuurt, megafoon in de aanslag, moet dat beeld drastisch moderniseren. De Rotterdamse havenmeester René de Vries, bij wie het uniform weliswaar nog steeds tot zijn garderobe behoort, had nieuws over tal van technologische hulpmiddelen tijdens een dag vol interviewsessies waarop hij de Nederlandse media, waaronder NT, bijpraatte over de nautische statistieken van de Rotterdamse haven van 2022 en over zijn plannen voor de nabije toekomst.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Havenmeester René de Vries omarmt camera’s, drones en bunkermeters | NT

Havenmeester René de Vries omarmt camera’s, drones en bunkermeters

Interview

Wie bij de term ‘havenmeester’ denkt aan een geüniformeerde wachter die op de kade door een verrekijker over het water tuurt, megafoon in de aanslag, moet dat beeld drastisch moderniseren. De Rotterdamse havenmeester René de Vries, bij wie het uniform weliswaar nog steeds tot zijn garderobe behoort, had nieuws over tal van technologische hulpmiddelen tijdens een dag vol interviewsessies waarop hij de Nederlandse media, waaronder NT, bijpraatte over de nautische statistieken van de Rotterdamse haven van 2022 en over zijn plannen voor de nabije toekomst.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu