Haven van Amsterdam helpt bedrijven afvalstromen te managen

circulaire industrie

De haven en de gemeente Amsterdam gaan bedrijven helpen hun afvalstromen meer circulair te verwerken. Via het online platform Geofluxus krijgen bedrijven een persoonlijk ‘afvalprofiel’, waarin staat aangegeven hoe ze het eigen afval efficiënter, duurzamer en goedkoper kunnen laten verwerken door bedrijven in de nabije omgeving.

Foto: Port of Amsterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Haven van Amsterdam helpt bedrijven afvalstromen te managen | NT

Haven van Amsterdam helpt bedrijven afvalstromen te managen

circulaire industrie

De haven en de gemeente Amsterdam gaan bedrijven helpen hun afvalstromen meer circulair te verwerken. Via het online platform Geofluxus krijgen bedrijven een persoonlijk ‘afvalprofiel’, waarin staat aangegeven hoe ze het eigen afval efficiënter, duurzamer en goedkoper kunnen laten verwerken door bedrijven in de nabije omgeving.

Foto: Port of Amsterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen