Paul Dirix: ‘Aanleg Logistiek Park Moerdijk ligt stil door stikstof’

Interview

De bouw van distributiecentra op het Logistiek Park Moerdijk ligt stil. De provincie Noord-Brabant verleent geen vergunningen meer voor bouwprojecten, zoals het nieuwe dc van DSV, vanwege de stikstofuitstoot. Havendirecteur Paul Dirix van Moerdijk legt uit dat het bouwrijp maken van de grond wel kan worden voortgezet, evenals de aanleg van de interne baan. ‘Verder is het onduidelijk hoe het verder gaat.’

Foto: Port of Moerdijk, Wouter Zaalberg

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Paul Dirix: ‘Aanleg Logistiek Park Moerdijk ligt stil door stikstof’ | NT

Paul Dirix: ‘Aanleg Logistiek Park Moerdijk ligt stil door stikstof’

Interview

De bouw van distributiecentra op het Logistiek Park Moerdijk ligt stil. De provincie Noord-Brabant verleent geen vergunningen meer voor bouwprojecten, zoals het nieuwe dc van DSV, vanwege de stikstofuitstoot. Havendirecteur Paul Dirix van Moerdijk legt uit dat het bouwrijp maken van de grond wel kan worden voortgezet, evenals de aanleg van de interne baan. ‘Verder is het onduidelijk hoe het verder gaat.’

Foto: Port of Moerdijk, Wouter Zaalberg

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu