Vlaanderen introduceert wetten voor transport van CO2

CCS en CCU

De Vlaamse regering heeft de eerste versie goedgekeurd van haar regelgevend kader voor het transport van CO2. Dit kadert in haar ambitie om binnen de internationale klimaatambities de ontwikkeling te vergemakkelijken van infrastructuur voor het vervoer van CO2 met het oog op gebruik of geologische opslag.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vlaanderen introduceert wetten voor transport van CO2 | NT

Vlaanderen introduceert wetten voor transport van CO2

CCS en CCU

De Vlaamse regering heeft de eerste versie goedgekeurd van haar regelgevend kader voor het transport van CO2. Dit kadert in haar ambitie om binnen de internationale klimaatambities de ontwikkeling te vergemakkelijken van infrastructuur voor het vervoer van CO2 met het oog op gebruik of geologische opslag.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu