‘De breakbulk-sector leeft nog in het stenen tijdperk van digitalisering’

discussiebijeenkomst

De breakbulk-sector heeft behoefte aan meer efficiency in de supply chains. ‘We lopen achter in onze afhandeling achter op de containersector’, zo klonk het tijdens een discussiebijeenkomst op Breakbulk Europe in Rotterdam. En: ‘De niet-gecontaineriseerde industrie leeft qua documentatie nog in het stenen tijdperk van de digitalisering.’

Foto: Mels Dees

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘De breakbulk-sector leeft nog in het stenen tijdperk van digitalisering’ | NT

‘De breakbulk-sector leeft nog in het stenen tijdperk van digitalisering’

discussiebijeenkomst

De breakbulk-sector heeft behoefte aan meer efficiency in de supply chains. ‘We lopen achter in onze afhandeling achter op de containersector’, zo klonk het tijdens een discussiebijeenkomst op Breakbulk Europe in Rotterdam. En: ‘De niet-gecontaineriseerde industrie leeft qua documentatie nog in het stenen tijdperk van de digitalisering.’

Foto: Mels Dees

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu