Hamburg ziet overslagcijfers niet meer als succesfactor na teruglopende volumes

nieuw havenontwikkelingsplan

De overslagcijfers mogen niet langer gelden als enige indicator voor het succes van de Hamburgse haven. Dat stelt de Hamburgse senaat vast in het nieuwe havenontwikkelingsplan. Hoewel de haven fors aan lading aan het verliezen is, ligt toch groei in het vooruitzicht, stelt het document. Om dat te bewerkstelligen moet dan wel de huidige Eurogate terminal worden uitgebreid alsook de spoorverbindingen in de haven.

Lossen laden containerterminal_Bron Eurogate

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Hamburg ziet overslagcijfers niet meer als succesfactor na teruglopende volumes | NT

Hamburg ziet overslagcijfers niet meer als succesfactor na teruglopende volumes

nieuw havenontwikkelingsplan

De overslagcijfers mogen niet langer gelden als enige indicator voor het succes van de Hamburgse haven. Dat stelt de Hamburgse senaat vast in het nieuwe havenontwikkelingsplan. Hoewel de haven fors aan lading aan het verliezen is, ligt toch groei in het vooruitzicht, stelt het document. Om dat te bewerkstelligen moet dan wel de huidige Eurogate terminal worden uitgebreid alsook de spoorverbindingen in de haven.

Lossen laden containerterminal_Bron Eurogate

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu