Verhoogd dreigingsniveau voor cyberaanvallen op havens blijft gelden

DDOS-Aanval

‘De hackers laten hun spierballen zien met de aanval op de websites van de havenbedrijven. Wie weet wat een volgende stap is.’ De recente DDos-aanval op de websites van onder meer Havenbedrijf Rotterdam en Groningen Seaports moet volgens cyberveiligheidsdeskundige Evelien Bras van Ferm worden gezien als een waarschuwing. Het verhoogde dreigingsniveau blijft gelden. ‘Zorg dat veiligheid op orde is.’

Foto: FERM

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Verhoogd dreigingsniveau voor cyberaanvallen op havens blijft gelden | NT

Verhoogd dreigingsniveau voor cyberaanvallen op havens blijft gelden

DDOS-Aanval

‘De hackers laten hun spierballen zien met de aanval op de websites van de havenbedrijven. Wie weet wat een volgende stap is.’ De recente DDos-aanval op de websites van onder meer Havenbedrijf Rotterdam en Groningen Seaports moet volgens cyberveiligheidsdeskundige Evelien Bras van Ferm worden gezien als een waarschuwing. Het verhoogde dreigingsniveau blijft gelden. ‘Zorg dat veiligheid op orde is.’

Foto: FERM

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu