‘Binnenhavens Brabant gaan meer dan 2 miljoen teu verwerken’

Interview Brabant Ports

Acht Brabantse binnenhavens centraliseren hun havenbeheer in een gemeenschappelijk havenbedrijf: Brabant Ports. Kwartiermaker Hendrik-Jan van Engelen legt uit dat een centraal beheer noodzakelijk is vanwege de sterk groeiende ladingstromen. Brabant verwacht een verdubbeling van het containervolume én forse groei van circulaire ladingstromen.

Foto: MCA Brabant

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Binnenhavens Brabant gaan meer dan 2 miljoen teu verwerken’ | NT

‘Binnenhavens Brabant gaan meer dan 2 miljoen teu verwerken’

Interview Brabant Ports

Acht Brabantse binnenhavens centraliseren hun havenbeheer in een gemeenschappelijk havenbedrijf: Brabant Ports. Kwartiermaker Hendrik-Jan van Engelen legt uit dat een centraal beheer noodzakelijk is vanwege de sterk groeiende ladingstromen. Brabant verwacht een verdubbeling van het containervolume én forse groei van circulaire ladingstromen.

Foto: MCA Brabant

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu