HHLA negatiever over 2023 door slechte prestaties containersegment

Bijstelling verwachtingen

De verwachtingen van Hamburger Hafen und Logistik (HHLA) over 2023 zijn aanzienlijk negatiever geworden. Dit komt vooral door sterkere volumedalingen in het containersegment dan oorspronkelijk werd gedacht. De terminal-operator denkt nu dat de containeroverslag significant daalt in vergelijking met vorig jaar, terwijl eerst nog een lichte stijging werd verwacht.

Foto: HHLA / Thies Rätzke

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

HHLA negatiever over 2023 door slechte prestaties containersegment | NT

HHLA negatiever over 2023 door slechte prestaties containersegment

Bijstelling verwachtingen

De verwachtingen van Hamburger Hafen und Logistik (HHLA) over 2023 zijn aanzienlijk negatiever geworden. Dit komt vooral door sterkere volumedalingen in het containersegment dan oorspronkelijk werd gedacht. De terminal-operator denkt nu dat de containeroverslag significant daalt in vergelijking met vorig jaar, terwijl eerst nog een lichte stijging werd verwacht.

Foto: HHLA / Thies Rätzke

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu