Havenbedrijf Rotterdam presenteert wensenlijst voor nieuw kabinet

Prioriteit energietransitie

In aanloop naar de verkiezingen vraagt het Havenbedrijf Rotterdam de politiek om ‘volledige prioriteit’ voor projecten ten behoeve van de energietransitie. De haven benadrukt bovendien dat projecten ter waarde van 8 miljard euro nu vertraging dreigen op te lopen of niet door dreigen te gaan door een tekort aan stikstofruimte.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Havenbedrijf Rotterdam presenteert wensenlijst voor nieuw kabinet | NT

Havenbedrijf Rotterdam presenteert wensenlijst voor nieuw kabinet

Prioriteit energietransitie

In aanloop naar de verkiezingen vraagt het Havenbedrijf Rotterdam de politiek om ‘volledige prioriteit’ voor projecten ten behoeve van de energietransitie. De haven benadrukt bovendien dat projecten ter waarde van 8 miljard euro nu vertraging dreigen op te lopen of niet door dreigen te gaan door een tekort aan stikstofruimte.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu