Vertraging Nieuwe Sluis Terneuzen kost bijna 90 miljoen extra

Onduidelijk wie betaalt

De bouw van Nieuwe Sluis Terneuzen valt door vertraging nog eens 87,1 miljoen euro duurder uit dan geraamd. Dat blijkt uit een document van het Vlaams parlement. De kosten voor de bouw van de Nieuwe Sluis in Terneuzen komen met de meerprijs vanwege de vertragingen uit op ongeveer 1,2 miljard euro.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vertraging Nieuwe Sluis Terneuzen kost bijna 90 miljoen extra | NT

Vertraging Nieuwe Sluis Terneuzen kost bijna 90 miljoen extra

Onduidelijk wie betaalt

De bouw van Nieuwe Sluis Terneuzen valt door vertraging nog eens 87,1 miljoen euro duurder uit dan geraamd. Dat blijkt uit een document van het Vlaams parlement. De kosten voor de bouw van de Nieuwe Sluis in Terneuzen komen met de meerprijs vanwege de vertragingen uit op ongeveer 1,2 miljard euro.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu