Vlaanderen staat garant voor lening van 250 miljoen voor Ineos

Stikstofperikelen

Project One, de ethaankraker van chemieconcern Ineos in de Antwerpse haven, krijgt van de Vlaamse regering een waarborg van 250 miljoen euro. Het Britse chemieconcern kan daarmee een overbruggingskrediet van 400 miljoen euro bij de banken krijgen om daarmee de kosten van de stilgelegde bouw te dekken.

Foto: Ineos

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vlaanderen staat garant voor lening van 250 miljoen voor Ineos | NT

Vlaanderen staat garant voor lening van 250 miljoen voor Ineos

Stikstofperikelen

Project One, de ethaankraker van chemieconcern Ineos in de Antwerpse haven, krijgt van de Vlaamse regering een waarborg van 250 miljoen euro. Het Britse chemieconcern kan daarmee een overbruggingskrediet van 400 miljoen euro bij de banken krijgen om daarmee de kosten van de stilgelegde bouw te dekken.

Foto: Ineos

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen