Korting op erfpacht in Rotterdamse haven bij duurzame investering

maximaal 5% op CPI-cijfer

Havenbedrijf Rotterdam geeft de komende jaren 2,5% korting op de verhoging van de erfpachttarieven aan bedrijven in het havengebied die verduurzamen. Daarbovenop komt nog eens voor iedereen een korting als ‘inflatiereductie’ van 1,5%. Normaliter worden de tarieven elk jaar verhoogd met de CBS-inflatiecijfers. ‘Hiermee willen we bedrijven stimuleren om sneller te verduurzamen én de concurrentiepositie van het Rotterdamse havenbedrijfsleven verbeteren’, vertelt commercieel directeur Matthijs van Doorn van Havenbedrijf Rotterdam.

Vopak maasvlakte rotterdam
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Korting op erfpacht in Rotterdamse haven bij duurzame investering | NT

Korting op erfpacht in Rotterdamse haven bij duurzame investering

maximaal 5% op CPI-cijfer

Havenbedrijf Rotterdam geeft de komende jaren 2,5% korting op de verhoging van de erfpachttarieven aan bedrijven in het havengebied die verduurzamen. Daarbovenop komt nog eens voor iedereen een korting als ‘inflatiereductie’ van 1,5%. Normaliter worden de tarieven elk jaar verhoogd met de CBS-inflatiecijfers. ‘Hiermee willen we bedrijven stimuleren om sneller te verduurzamen én de concurrentiepositie van het Rotterdamse havenbedrijfsleven verbeteren’, vertelt commercieel directeur Matthijs van Doorn van Havenbedrijf Rotterdam.

Vopak maasvlakte rotterdam
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu