Versoberde vergoeding haventop verlost Havenbedrijf Rotterdam niet van loodzwaar loongebouw

Nog altijd 18 grootverdieners boven Balkenende-norm

Rotterdam heeft met de benoeming van Boudewijn Siemons tot de nieuwe havenbaas de ruzie met het ministerie van Financiën bijgelegd over versobering van de beloning van de top van Havenbedrijf Rotterdam (HbR). Op termijn verdienen de opvolgers van Siemons & co een stuk minder (-33%). Dat roept de vraag op wat er gebeurt met de overige 15 grootverdieners op het hoofdkantoor aan de Wilhelminapier met een gemiddeld jaarloon van 300.000 euro.

Illustratie: Curve

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Versoberde vergoeding haventop verlost Havenbedrijf Rotterdam niet van loodzwaar loongebouw | NT

Versoberde vergoeding haventop verlost Havenbedrijf Rotterdam niet van loodzwaar loongebouw

Nog altijd 18 grootverdieners boven Balkenende-norm

Rotterdam heeft met de benoeming van Boudewijn Siemons tot de nieuwe havenbaas de ruzie met het ministerie van Financiën bijgelegd over versobering van de beloning van de top van Havenbedrijf Rotterdam (HbR). Op termijn verdienen de opvolgers van Siemons & co een stuk minder (-33%). Dat roept de vraag op wat er gebeurt met de overige 15 grootverdieners op het hoofdkantoor aan de Wilhelminapier met een gemiddeld jaarloon van 300.000 euro.

Illustratie: Curve

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen