Meldpunt Portwatch voor verdachte situaties in Belgische havens

'Georganiseerde misdaad terugdringen'

Verdachte situaties in de zeehavens van België kunnen vanaf vandaag anoniem worden gemeld bij het nieuwe meldpunt Portwatch. Hiermee wil de Belgische overheid de georganiseerde drugscriminaliteit en misdaad in de havens tegengaan. ‘Ik roep iedereen op om verdachte situaties te melden’, stelt Peter Claeyssens, directeur-generaal Scheepvaart bij de federale overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer.

Portwatch be
Bij het meldpunt Portwatch kunnen verdachte situaties worden gemeld. Foto: North Sea Port

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Meldpunt Portwatch voor verdachte situaties in Belgische havens | NT

Meldpunt Portwatch voor verdachte situaties in Belgische havens

'Georganiseerde misdaad terugdringen'

Verdachte situaties in de zeehavens van België kunnen vanaf vandaag anoniem worden gemeld bij het nieuwe meldpunt Portwatch. Hiermee wil de Belgische overheid de georganiseerde drugscriminaliteit en misdaad in de havens tegengaan. ‘Ik roep iedereen op om verdachte situaties te melden’, stelt Peter Claeyssens, directeur-generaal Scheepvaart bij de federale overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer.

Portwatch be
Bij het meldpunt Portwatch kunnen verdachte situaties worden gemeld. Foto: North Sea Port

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen