Groen licht voor nieuwe verkeersinfrastructuur in haven Antwerpen

Capaciteit kan groeien met 7 miljoen teu

De Vlaamse regering heeft het ontwerp van projectbesluit voor de Westelijke Ontsluiting van de Waaslandhaven (WOW) goedgekeurd in de haven van Antwerpen. WOW is een onderdeel van een groter project dat de behandeling van 7 miljoen teu extra containers per jaar mogelijk maakt, door onder meer de bouw van een nieuw getijdedok en de aanleg van bijbehorende logistiek-industriële terreinen.

De Waaslandhaven is het deel van de Antwerpse haven links van de Schelde. Foto: MOW

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Groen licht voor nieuwe verkeersinfrastructuur in haven Antwerpen | NT

Groen licht voor nieuwe verkeersinfrastructuur in haven Antwerpen

Capaciteit kan groeien met 7 miljoen teu

De Vlaamse regering heeft het ontwerp van projectbesluit voor de Westelijke Ontsluiting van de Waaslandhaven (WOW) goedgekeurd in de haven van Antwerpen. WOW is een onderdeel van een groter project dat de behandeling van 7 miljoen teu extra containers per jaar mogelijk maakt, door onder meer de bouw van een nieuw getijdedok en de aanleg van bijbehorende logistiek-industriële terreinen.

De Waaslandhaven is het deel van de Antwerpse haven links van de Schelde. Foto: MOW

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen