NT TV in gesprek met de Vertrouwensketen over importcontainers ophalen uit de haven zonder pincode

Video

De pincode bij het ophalen van containers in de Rotterdamse haven verdwijnt, onder meer om ondermijning tegen te gaan en de dataveiligheid in de sector te bevorderen. Wat komt ervoor in de plaats? We gingen erover in gesprek, vanaf de NT-studio live vanaf de beurs Multimodaal in Breda, met Cees-Willem Koorneef, stakeholdermanager bij de Vertrouwensketen, een gezamenlijk initiatief van overheden en het bedrijfsleven.

NT TV in gesprek met de Vertrouwensketen over importcontainers ophalen uit de haven zonder pincode | NT

NT TV in gesprek met de Vertrouwensketen over importcontainers ophalen uit de haven zonder pincode

Video

De pincode bij het ophalen van containers in de Rotterdamse haven verdwijnt, onder meer om ondermijning tegen te gaan en de dataveiligheid in de sector te bevorderen. Wat komt ervoor in de plaats? We gingen erover in gesprek, vanaf de NT-studio live vanaf de beurs Multimodaal in Breda, met Cees-Willem Koorneef, stakeholdermanager bij de Vertrouwensketen, een gezamenlijk initiatief van overheden en het bedrijfsleven.