Zhen Hua 10 vastgelopen op Maasvlakte

Het Chinese vrachtschip Zhen Hua 10 loopt vast op de Maasvlakte. De Chinese vrachtvaarder, geladen met vijf enorme containerkranen, komt tijdens zware storm in de problemen. Het 300 meter lange schip slaat rond twaalf uur los en drijft in twee uur tijd naar het strand toe. De 33 bemanningsleden blijven aan boord. Persoonlijk ongelukken doen zich niet voor. Het schip trekt duizende ramptoeristen. Uiteindelijk kan Smit-Tak het schip vlottrekken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Zhen Hua 10 vastgelopen op Maasvlakte | NT

Zhen Hua 10 vastgelopen op Maasvlakte

Het Chinese vrachtschip Zhen Hua 10 loopt vast op de Maasvlakte. De Chinese vrachtvaarder, geladen met vijf enorme containerkranen, komt tijdens zware storm in de problemen. Het 300 meter lange schip slaat rond twaalf uur los en drijft in twee uur tijd naar het strand toe. De 33 bemanningsleden blijven aan boord. Persoonlijk ongelukken doen zich niet voor. Het schip trekt duizende ramptoeristen. Uiteindelijk kan Smit-Tak het schip vlottrekken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement