DHL investeert 131 miljoen euro in zijn dc in Zuid-Korea

PAKKETVERVOER

DHL, dochter van Deutsche Post, investeert 131 miljoen euro in uitbreiding van de vestiging bij de Zuid-Koreaanse luchthaven Incheon.

Het logistieke centrum wordt uitgebreid van nu 20.000 naar 58.700 vierkante meter. Incheon gebruikt DHL ook als uitvalsbasis voor andere landen in deze Aziatische regio, zoals Singapore, Taiwan, Hongkong en het vasteland van China.

Het nieuwe centrum in Incheon wordt voorzien van volautomatische röntgenscanners, een vier kilometer lange transportband, automatische sorteersystemen en een allesziende videobewaking. Het moet in het tweede kwartaal van 2022 gereed zijn.

DHL investeert 131 miljoen euro in zijn dc in Zuid-Korea | NT

DHL investeert 131 miljoen euro in zijn dc in Zuid-Korea

PAKKETVERVOER

DHL, dochter van Deutsche Post, investeert 131 miljoen euro in uitbreiding van de vestiging bij de Zuid-Koreaanse luchthaven Incheon.

Het logistieke centrum wordt uitgebreid van nu 20.000 naar 58.700 vierkante meter. Incheon gebruikt DHL ook als uitvalsbasis voor andere landen in deze Aziatische regio, zoals Singapore, Taiwan, Hongkong en het vasteland van China.

Het nieuwe centrum in Incheon wordt voorzien van volautomatische röntgenscanners, een vier kilometer lange transportband, automatische sorteersystemen en een allesziende videobewaking. Het moet in het tweede kwartaal van 2022 gereed zijn.