Volgens de Deense containergigant biedt dat ‘alles wat de klant nodig heeft om de controle te krijgen over hun supply chain, van fabriek tot markt’. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling van topman Søren Skou, die al jaren tamboereert dat de commicatie met de klant op het niveau moet komen van integrators.

Transparant

Volgens het persbericht maakt Maersk Flow de supply chain volledig transparant en vermindert het handmatig werk en het aantal fouten. Volgens het bedrijf proberen klanten nu nog vat op de complexiteit van hun logistiek te krijgen via een combinatie van spreadsheets, e-mails en telefoontjes. ‘Ondanks veel hard werken, leidt dat tot verminderde zichtbaarheid en controle en uiteindelijk tot hogere kosten of gemiste verkoopkansen’, stelt de rederij.

Met Maersk Flow behoort dat allemaal tot het verleden, belooft ‘Big Blue’. ‘Deze oplossing maakt transparantie mogelijk in kritieke supply chain-processen en zorgt ervoor dat de goederen- en documentenstromen wordt uitgevoerd zoals gepland. Hierdoor kunnen verladers meer middelen inzetten voor hun kernactiviteiten en tevreden klanten en omzetgroei realiseren’, prijzen de Denen het nieuwe platform aan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement