Boetes voor schijnconstructies zzp’ers op zijn vroegst vanaf oktober

Arbeidsmarkt

De Belastingdienst gaat niet, zoals eerst gepland, vanaf begin volgend jaar boetes uitdelen aan bedrijven die zelfstandigen werk laten doen dat eigenlijk een dienstverband vraagt. Er gaat nog langer geëxperimenteerd worden met een soort handleiding voor opdrachtgevers. Pas vanaf begin oktober volgend jaar kan worden gehandhaafd, laat minister Wouter Koolmees aan de Tweede Kamer weten.

koolmees, wouter

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Boetes voor schijnconstructies zzp’ers op zijn vroegst vanaf oktober | NT

Boetes voor schijnconstructies zzp’ers op zijn vroegst vanaf oktober

Arbeidsmarkt

De Belastingdienst gaat niet, zoals eerst gepland, vanaf begin volgend jaar boetes uitdelen aan bedrijven die zelfstandigen werk laten doen dat eigenlijk een dienstverband vraagt. Er gaat nog langer geëxperimenteerd worden met een soort handleiding voor opdrachtgevers. Pas vanaf begin oktober volgend jaar kan worden gehandhaafd, laat minister Wouter Koolmees aan de Tweede Kamer weten.

koolmees, wouter

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu