Chinees ‘zero-Covid’-beleid tart logistiek

rigoureuze aanpak

Als enige grote land ter wereld handhaaft China nog steeds een zerotolerancebeleid bij de aanpak van het coronavirus. Enerzijds zorgt dit voor een laag aantal coronabesmettingen in het land. Anderzijds leidt het tot verstoringen in de transportketen die wereldwijd voelbaar zijn. In hoeverre wegen de voordelen van het beleid nog op tegen de nadelen?

Port,Of,Shanghai,Yangshan,At,Dusk, China

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Chinees ‘zero-Covid’-beleid tart logistiek | NT

Chinees ‘zero-Covid’-beleid tart logistiek

rigoureuze aanpak

Als enige grote land ter wereld handhaaft China nog steeds een zerotolerancebeleid bij de aanpak van het coronavirus. Enerzijds zorgt dit voor een laag aantal coronabesmettingen in het land. Anderzijds leidt het tot verstoringen in de transportketen die wereldwijd voelbaar zijn. In hoeverre wegen de voordelen van het beleid nog op tegen de nadelen?

Port,Of,Shanghai,Yangshan,At,Dusk, China

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu