Belgische transportminister wil nachtverbod voor Brussel Airport

Luchthaven vreest 'ongekende negatieve gevolgen'

De Belgische transportminister Georges Gilkinet heeft zich niet populair gemaakt op Brussels Airport met het voorstel om een einde te maken aan de nachtvluchten op de nationale luchthaven. Zo’n verbod zou vooral DHL Express zwaar raken. De Duitse koerier gebruikt de Brussel Airport als belangrijke regionale pakkethub in Europa.

Foto: Markus Mainka / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Belgische transportminister wil nachtverbod voor Brussel Airport | NT

Belgische transportminister wil nachtverbod voor Brussel Airport

Luchthaven vreest 'ongekende negatieve gevolgen'

De Belgische transportminister Georges Gilkinet heeft zich niet populair gemaakt op Brussels Airport met het voorstel om een einde te maken aan de nachtvluchten op de nationale luchthaven. Zo’n verbod zou vooral DHL Express zwaar raken. De Duitse koerier gebruikt de Brussel Airport als belangrijke regionale pakkethub in Europa.

Foto: Markus Mainka / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu