Zwakke vrachtcijfers Fraport

Vrachtvolume daalt met 14% vergeleken met 2019

Frankfurt Airport (Fraport), de grootste vrachtluchthaven van Europa, zag het vrachtvervoer over de eerste zes maanden van dit jaar wegzakken met 11% naar 900.000 ton. Dat meldt de luchthavendirectie bij de presentatie van de halfjaarcijfers.

Foto: Fraport

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Zwakke vrachtcijfers Fraport | NT

Zwakke vrachtcijfers Fraport

Vrachtvolume daalt met 14% vergeleken met 2019

Frankfurt Airport (Fraport), de grootste vrachtluchthaven van Europa, zag het vrachtvervoer over de eerste zes maanden van dit jaar wegzakken met 11% naar 900.000 ton. Dat meldt de luchthavendirectie bij de presentatie van de halfjaarcijfers.

Foto: Fraport

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu