Vrachtcijfers Schiphol wijzen op nieuw laagterecord

14% minder vrachtvluchten

Schiphol zag het vrachtvolume over de eerste negen maanden van dit jaar met bijna 6% afnemen naar iets meer dan 1 miljoen ton. Dat komt neer op een verlies van 60.000 ton vergeleken met vorig jaar. Dat blijkt uit de recent gepubliceerde overslagcijfers van de luchthaven.

Foto: Schiphol

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vrachtcijfers Schiphol wijzen op nieuw laagterecord | NT

Vrachtcijfers Schiphol wijzen op nieuw laagterecord

14% minder vrachtvluchten

Schiphol zag het vrachtvolume over de eerste negen maanden van dit jaar met bijna 6% afnemen naar iets meer dan 1 miljoen ton. Dat komt neer op een verlies van 60.000 ton vergeleken met vorig jaar. Dat blijkt uit de recent gepubliceerde overslagcijfers van de luchthaven.

Foto: Schiphol

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu