VS en China sturen aan op handelsakkoord

handelsoorlog

China en de VS gaan voorlopig geen nieuwe importheffingen invoeren. Dat hebben de Chinese president Xi Jinping en zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump zaterdagavond besloten. Ze hervatten de handelsbesprekingen, met als doel binnen negentig dagen een akkoord te bereiken.

Bron foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

VS en China sturen aan op handelsakkoord | NT

VS en China sturen aan op handelsakkoord

handelsoorlog

China en de VS gaan voorlopig geen nieuwe importheffingen invoeren. Dat hebben de Chinese president Xi Jinping en zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump zaterdagavond besloten. Ze hervatten de handelsbesprekingen, met als doel binnen negentig dagen een akkoord te bereiken.

Bron foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu