Klappen voor carriers door wereldwijde corona-uitbraak

Crisis op komst

Waar de productie en de handel in China langzamerhand lijken op te krabbelen, legt het coronavirus het openbare leven in delen van Europa en de VS grotendeels plat. Voor de lijnvaart kan dit uitdraaien op een desastreus scenario, waarschuwt analistenbureau Sea Intelligence. ‘Het doet denken aan de financiële crisis van 2008.’

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Klappen voor carriers door wereldwijde corona-uitbraak | NT

Klappen voor carriers door wereldwijde corona-uitbraak

Crisis op komst

Waar de productie en de handel in China langzamerhand lijken op te krabbelen, legt het coronavirus het openbare leven in delen van Europa en de VS grotendeels plat. Voor de lijnvaart kan dit uitdraaien op een desastreus scenario, waarschuwt analistenbureau Sea Intelligence. ‘Het doet denken aan de financiële crisis van 2008.’

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu