Zijn containerschepen te vol?

Achtergrond

De afgelopen drie maanden verloren containerschepen op volle zee naar schatting ruim 2500 containers. Dat is bijna tweemaal zoveel als het gemiddelde in de afgelopen twaalf jaar. Toeval, of is er meer aan de hand?

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Zijn containerschepen te vol? | NT

Zijn containerschepen te vol?

Achtergrond

De afgelopen drie maanden verloren containerschepen op volle zee naar schatting ruim 2500 containers. Dat is bijna tweemaal zoveel als het gemiddelde in de afgelopen twaalf jaar. Toeval, of is er meer aan de hand?

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding