Emissievrije revolutie (commentaar)

Actieplan

Na de International Chamber of Shipping (ICS) komt nu ook een groep van honderdvijftig rederijen, havens en verladers met een plan om de scheepvaart drastisch te vergroenen. Daarbij zitten zwaargewichten als Maersk, Hapag-Lloyd, MSC en de havens van Rotterdam en Antwerpen. Ze hebben stuk voor stuk hun handtekening gezet onder de Call to Action for Shipping Decarbonization. Doelstelling is niets minder dan een volledig emissievrije scheepvaartsector in 2050.

Foto: Pexels

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Emissievrije revolutie (commentaar) | NT

Emissievrije revolutie (commentaar)

Actieplan

Na de International Chamber of Shipping (ICS) komt nu ook een groep van honderdvijftig rederijen, havens en verladers met een plan om de scheepvaart drastisch te vergroenen. Daarbij zitten zwaargewichten als Maersk, Hapag-Lloyd, MSC en de havens van Rotterdam en Antwerpen. Ze hebben stuk voor stuk hun handtekening gezet onder de Call to Action for Shipping Decarbonization. Doelstelling is niets minder dan een volledig emissievrije scheepvaartsector in 2050.

Foto: Pexels

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu