Amazon, Philips, Ikea & co schrijven ‘historische’ tender uit voor ‘zero-emissie’-containervaart

Zero Emission Maritime Buyers Alliance

Een internationale groep van ruim twintig verladers, verenigd onder de naam Zero Emission Maritime Buyers Alliance (ZEMBA), heeft de containerlijnvaart uitgenodigd om met aanbiedingen te komen voor de verscheping van 600.000 teu, te transporteren ‘op zeeschepen die worden aangedreven door zero-emissie brandstoffen’. De bedrijven omschrijven hun gezamenlijke reuzentender zelf als ‘historisch’.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Amazon, Philips, Ikea & co schrijven ‘historische’ tender uit voor ‘zero-emissie’-containervaart | NT

Amazon, Philips, Ikea & co schrijven ‘historische’ tender uit voor ‘zero-emissie’-containervaart

Zero Emission Maritime Buyers Alliance

Een internationale groep van ruim twintig verladers, verenigd onder de naam Zero Emission Maritime Buyers Alliance (ZEMBA), heeft de containerlijnvaart uitgenodigd om met aanbiedingen te komen voor de verscheping van 600.000 teu, te transporteren ‘op zeeschepen die worden aangedreven door zero-emissie brandstoffen’. De bedrijven omschrijven hun gezamenlijke reuzentender zelf als ‘historisch’.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu