België en VK tekenen overeenkomst over corridors voor ‘groene’ schepen

Green Shipping Corridors

De nieuwe Belgische minister van de Noordzee Paul Van Tigchelt (Open Vld) en de Britse maritieme minister Charlotte Vere hebben een samenwerkingsakkoord ondertekend over de organisatie van zogenaamde Green Shipping Corridors tussen beide landen. Dat gebeurde ter gelegenheid van een bezoek van de Britse minister aan het waterstoftankstation van CMB.Tech in de haven van Antwerpen. Concrete acties zijn er echter nog niet afgesproken.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

België en VK tekenen overeenkomst over corridors voor ‘groene’ schepen | NT

België en VK tekenen overeenkomst over corridors voor ‘groene’ schepen

Green Shipping Corridors

De nieuwe Belgische minister van de Noordzee Paul Van Tigchelt (Open Vld) en de Britse maritieme minister Charlotte Vere hebben een samenwerkingsakkoord ondertekend over de organisatie van zogenaamde Green Shipping Corridors tussen beide landen. Dat gebeurde ter gelegenheid van een bezoek van de Britse minister aan het waterstoftankstation van CMB.Tech in de haven van Antwerpen. Concrete acties zijn er echter nog niet afgesproken.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu