Nog grotere car carriers in bestelling: doorbraak van 10.000 ceu-barrière

schaalvergroting

De Zuid-Koreaanse rederij Hyundai Glovis heeft aangekondigd dat ze de grootste car carriers ter wereld gaat laat bouwen. De twaalf vaartuigen doorbreken in het maritieme autovervoer de barrière van 10.000 ceu en krijgen plek voor 10.800 auto’s en trucks, zo werd duidelijk uit een mededeling van de rederij aan de beurs in Seoul.

Foto: APM Terminals

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nog grotere car carriers in bestelling: doorbraak van 10.000 ceu-barrière | NT

Nog grotere car carriers in bestelling: doorbraak van 10.000 ceu-barrière

schaalvergroting

De Zuid-Koreaanse rederij Hyundai Glovis heeft aangekondigd dat ze de grootste car carriers ter wereld gaat laat bouwen. De twaalf vaartuigen doorbreken in het maritieme autovervoer de barrière van 10.000 ceu en krijgen plek voor 10.800 auto’s en trucks, zo werd duidelijk uit een mededeling van de rederij aan de beurs in Seoul.

Foto: APM Terminals

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu