‘Europees afvalakkoord goed nieuws voor de scheepvaart’

Deense redersvereniging

Het akkoord tussen het Europees Parlement en de Europese Raad over strenge regels voor het exporteren van Europees afval naar armere landen, is volgens de Deense redersvereniging Danish Shipping goed nieuws voor de scheepvaartsector. De vereniging verwacht dat het dankzij het akkoord makkelijker wordt om oude schepen te laten slopen buiten de EU.

Foto: StevenK / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Europees afvalakkoord goed nieuws voor de scheepvaart’ | NT

‘Europees afvalakkoord goed nieuws voor de scheepvaart’

Deense redersvereniging

Het akkoord tussen het Europees Parlement en de Europese Raad over strenge regels voor het exporteren van Europees afval naar armere landen, is volgens de Deense redersvereniging Danish Shipping goed nieuws voor de scheepvaartsector. De vereniging verwacht dat het dankzij het akkoord makkelijker wordt om oude schepen te laten slopen buiten de EU.

Foto: StevenK / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu