Nieuwe staking Duitsland legt spoorgoederenvervoer opnieuw stil

cao-onderhandelingen

De Duitse vakbond EVG heeft opgeroepen tot een landelijke staking in Duitsland op vrijdag 21 april tussen drie uur en elf uur ’s ochtends voor het personeel van Deutsche Bahn. Dit heeft naar verwachting ook grote gevolgen voor het goederenvervoer tussen Duitsland en Nederland.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nieuwe staking Duitsland legt spoorgoederenvervoer opnieuw stil | NT

Nieuwe staking Duitsland legt spoorgoederenvervoer opnieuw stil

cao-onderhandelingen

De Duitse vakbond EVG heeft opgeroepen tot een landelijke staking in Duitsland op vrijdag 21 april tussen drie uur en elf uur ’s ochtends voor het personeel van Deutsche Bahn. Dit heeft naar verwachting ook grote gevolgen voor het goederenvervoer tussen Duitsland en Nederland.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu