‘Massa-ontslag’ dreigt bij DB Cargo

1800 banen op de tocht

Zo’n 1.800 banen moeten verdwijnen bij het verliesgevende DB Cargo in Duitsland. Dat meldt de spoorvakbond EVG. Ook in een intern witboek van moederbedrijf Deutschen Bahn (DB), gepubliceerd door het Duitse online-blad Business Insider, wordt gewag gemaakt van dat aantal.

Foto: Filmbildfabrik / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Massa-ontslag’ dreigt bij DB Cargo | NT

‘Massa-ontslag’ dreigt bij DB Cargo

1800 banen op de tocht

Zo’n 1.800 banen moeten verdwijnen bij het verliesgevende DB Cargo in Duitsland. Dat meldt de spoorvakbond EVG. Ook in een intern witboek van moederbedrijf Deutschen Bahn (DB), gepubliceerd door het Duitse online-blad Business Insider, wordt gewag gemaakt van dat aantal.

Foto: Filmbildfabrik / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu