Fiege opent in Mönchengladbach dc voor Esprit

Fiege heeft in Mönchengladbach een nieuw Europees distributiecentrum geopend.

Het staat op het zogeheten regiopark en meet 32.000 vierkante meter nuttig vloeroppervlak.

Fiege gaat van hieruit 350 winkels van de modeketen Esprit in Duitsland bevoorraden en nog eens 10.000 filialen in Europa. Het centrum biedt ruimte aan 220.000 kartonnen dozen met textiel. Fiege denkt in Mönchengladbach jaarlijks zo’n 150 miljoen artikelen te verwerken.

Het pand is voor Fiege gebouwd door investeringsmaatschappij Union Investment. De feitelijke huurder is Esprit, dat met Union een contract voor de lange termijn heeft afgesloten. In Mönchengladbach worden uiteindelijk ongeveer 600 mensen tewerkgesteld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Fiege opent in Mönchengladbach dc voor Esprit | NT

Fiege opent in Mönchengladbach dc voor Esprit

Fiege heeft in Mönchengladbach een nieuw Europees distributiecentrum geopend.

Het staat op het zogeheten regiopark en meet 32.000 vierkante meter nuttig vloeroppervlak.

Fiege gaat van hieruit 350 winkels van de modeketen Esprit in Duitsland bevoorraden en nog eens 10.000 filialen in Europa. Het centrum biedt ruimte aan 220.000 kartonnen dozen met textiel. Fiege denkt in Mönchengladbach jaarlijks zo’n 150 miljoen artikelen te verwerken.

Het pand is voor Fiege gebouwd door investeringsmaatschappij Union Investment. De feitelijke huurder is Esprit, dat met Union een contract voor de lange termijn heeft afgesloten. In Mönchengladbach worden uiteindelijk ongeveer 600 mensen tewerkgesteld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement