Analyse – wegvervoer kan weer even vooruit

mobiliteitspakket

Het is de Europese Commissie toch gelukt om het Mobiliteitspakket nog voor de Europese verkiezingen door het Europarlement te krijgen. Daarmee wordt eerlijker concurrentie in het wegvervoer en op de arbeidsmarkt mogelijk. Tot voor enkele maanden zag het er somber uit voor dit grote project van de Eurocommissarissen Violeta Bulc (Vervoer) en Marianne Thyssen (Sociale Zaken en Arbeid).

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Analyse – wegvervoer kan weer even vooruit | NT

Analyse – wegvervoer kan weer even vooruit

mobiliteitspakket

Het is de Europese Commissie toch gelukt om het Mobiliteitspakket nog voor de Europese verkiezingen door het Europarlement te krijgen. Daarmee wordt eerlijker concurrentie in het wegvervoer en op de arbeidsmarkt mogelijk. Tot voor enkele maanden zag het er somber uit voor dit grote project van de Eurocommissarissen Violeta Bulc (Vervoer) en Marianne Thyssen (Sociale Zaken en Arbeid).

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu