Aantal faillissementen wegtransport opnieuw gestegen

CBS-cijfers

Het aantal faillissementen in het wegtransport is in het derde kwartaal opnieuw gestegen. Dat blijkt uit cijfers van statistiekbureau CBS. Al eerder bleek dat ook in het tweede kwartaal van dit jaar meer wegvervoerders over de kop gingen dan in dezelfde periode vorig jaar.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Aantal faillissementen wegtransport opnieuw gestegen | NT

Aantal faillissementen wegtransport opnieuw gestegen

CBS-cijfers

Het aantal faillissementen in het wegtransport is in het derde kwartaal opnieuw gestegen. Dat blijkt uit cijfers van statistiekbureau CBS. Al eerder bleek dat ook in het tweede kwartaal van dit jaar meer wegvervoerders over de kop gingen dan in dezelfde periode vorig jaar.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu