Ook TLN naar Malieveld voor protestactie

pfas en stikstof

TLN steunt de acties van bedrijven uit de bouwwereld tegen wat de organisatie ‘de afwachtende houding’ van de politiek in de pfas- en de stikstofcrisis noemt. De organisatie zal daarom ook aanwezig zijn op de demonstratie van de bouwsector volgende week woensdag op het Haagse Malieveld.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Ook TLN naar Malieveld voor protestactie | NT

Ook TLN naar Malieveld voor protestactie

pfas en stikstof

TLN steunt de acties van bedrijven uit de bouwwereld tegen wat de organisatie ‘de afwachtende houding’ van de politiek in de pfas- en de stikstofcrisis noemt. De organisatie zal daarom ook aanwezig zijn op de demonstratie van de bouwsector volgende week woensdag op het Haagse Malieveld.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu