‘7 op 10 ondernemers niet op tijd klaar voor zero-emissie’

Onderzoek

Het bedrijfsleven verwacht bij de start van de ­zero-emissiezones op 1 januari 2025 nog niet te kunnen beschikken over een emissievrij wagenpark. Liefst 70% van de bedrijven zegt namelijk dat dit (misschien) niet gaat lukken. Uit een onderzoek door ondernemersverenigingen Evofenedex en Techniek Nederland blijkt dat ondernemers zich sowieso zorgen maken over de haalbaarheid van de plannen voor emissievrije stadslogistiek.

Foto: CB

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘7 op 10 ondernemers niet op tijd klaar voor zero-emissie’ | NT

‘7 op 10 ondernemers niet op tijd klaar voor zero-emissie’

Onderzoek

Het bedrijfsleven verwacht bij de start van de ­zero-emissiezones op 1 januari 2025 nog niet te kunnen beschikken over een emissievrij wagenpark. Liefst 70% van de bedrijven zegt namelijk dat dit (misschien) niet gaat lukken. Uit een onderzoek door ondernemersverenigingen Evofenedex en Techniek Nederland blijkt dat ondernemers zich sowieso zorgen maken over de haalbaarheid van de plannen voor emissievrije stadslogistiek.

Foto: CB

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu