Metrans voert brandstoftoeslag in voor vervoer vanuit railterminal

Prijsstijging

Spoorvervoerder Metrans heeft per 1 april een brandstoftoeslag ingevoerd voor vrachtvervoer vanuit railterminal RSC Rotterdam naar verschillende terminals in Rotterdam en Antwerpen. Dit heeft de vervoerder gedaan in verband met de gestegen brandstofprijzen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Metrans voert brandstoftoeslag in voor vervoer vanuit railterminal | NT

Metrans voert brandstoftoeslag in voor vervoer vanuit railterminal

Prijsstijging

Spoorvervoerder Metrans heeft per 1 april een brandstoftoeslag ingevoerd voor vrachtvervoer vanuit railterminal RSC Rotterdam naar verschillende terminals in Rotterdam en Antwerpen. Dit heeft de vervoerder gedaan in verband met de gestegen brandstofprijzen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu