Kabinet maakt nu toch werk van detacheringsregels voor truckers

Mobiliteitspakket

Den Haag maakt nu dan toch werk van nieuwe detacheringsregels voor buitenlandse truckers. Het kabinet heeft een wetsvoorstel naar de Tweede Kamer gestuurd om uitvoering te geven aan dit onderdeel van het Mobiliteitspakket. Ondernemers moeten van Brussel al sinds 2 februari voldoen aan de nieuwe regels, maar minister Karien van Gennip (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) heeft nu laten weten dat er een respijtperiode geldt totdat Nederland de Europese richtlijnen definitief heeft omgezet in wetgeving.

truckers, vrachtwagen, Pools

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kabinet maakt nu toch werk van detacheringsregels voor truckers | NT

Kabinet maakt nu toch werk van detacheringsregels voor truckers

Mobiliteitspakket

Den Haag maakt nu dan toch werk van nieuwe detacheringsregels voor buitenlandse truckers. Het kabinet heeft een wetsvoorstel naar de Tweede Kamer gestuurd om uitvoering te geven aan dit onderdeel van het Mobiliteitspakket. Ondernemers moeten van Brussel al sinds 2 februari voldoen aan de nieuwe regels, maar minister Karien van Gennip (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) heeft nu laten weten dat er een respijtperiode geldt totdat Nederland de Europese richtlijnen definitief heeft omgezet in wetgeving.

truckers, vrachtwagen, Pools

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu